onsdag 1 november 2017

TBR för november

Nu är det en ny månad igen och just nu vill jag bara läsa precis alla böcker som jag äger så jag vet inte riktigt vad jag kommer läsa i november. Jag ska absolut försöka att läsa så många recensionsexemplar som möjligt från den här högen men förutom dem så vill jag även läsa några andra böcker med. 

Jag håller på och läser om The Way of Kings av Brandon Sanderson och den är utläst ska jag börja läsa om Words of Radiance eftersom den tredje och minst sagt efterlängtade boken Oathbringer kommer nu i november! 
Jag och Elin ska även kompisläsa några böcker har vi tänkt men vi har inte bestämt oss för om det blir Never Fade, These Broken Stars eller Siege and Storm som står näst på tur än. 
Sedan vill jag verkligen läsa Invictus som jag inte förstår varför jag inte har läst den än. 
Sedan var det några böcker från oktobers tbr som inte blev lästa men som jag gärna vill läsa också så vi får helt enkelt se hur det går! 

Vad planerar du att läsa i november? 


8 kommentarer:

 1. Jag har precis börjat på Vi mot er (Backman) och med min nuvarande långsamma lästakt lär den räcka ett tag. Men jag hoppas hinna läsa mer och då står Frozen Tides (Morgan Rhodes) högt upp på listan, och även Whispers Underground (Ben Aaronovitch). Jag får se vad jag hinner med helt enkelt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Vi mot er älskade jag :) Jag måste verkligen fortsätta med Falling Kingdoms serien, har bara läst första boken... Hoppas du kommer gilla böckerna :)

   Radera
 2. Tänkte komma igång med serien Starcrossed :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hinner läsa alla böcker du vill! :)

  SvaraRadera
 4. Woohooo! Vi ska ju hinna läsa alla tre och fler än det ju! Har du sett vår läslista på sistone? :D den är såååå lång xD och roligt hur du inte hann med alla böcker på din tbr för oktober när du läste 23 böcker xD du börjar bli som jag ^_^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter bra det! Haha jaa den är verkligen lång, men då har vi ju altid någon bok att kompisläsa och det är ju inte fel det ;) Haha ja men eller hur, problemet är inte tiden utan att jag inte läser de böcker som jag har tänkt bara :P

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...