tisdag 8 maj 2018

The Alloy of Law - Brandon Sanderson

Titel: The Alloy of Law
Författare:
Brandon Sanderson
Språk:
Engelska
Serie:
Mistborn: The Alloy Era #4
Antal sidor.
325
Utgiven:
November 2011
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Centuries after the Mistborn trilogy, Scadrial is on the verge of modernity - railroads, electric street lights, and skyscrapers. Waxillium Ladrian can Push on metals with his Allomancy and use Feruchemy to become lighter or heavier at will. After 20 years in the dusty Roughs, in the city of Elendel, the new head of a noble house may need to keep his guns.

Kommentarer:
The Alloy of Law
är första boken i en spinoff serie till Mistborn trilogin och jag har tänkt läsa den här boken väldigt länge eftersom jag älskar Mistborn trilogin så mycket.

Jag tyckte så mycket om att det var flera referenser till de tidigare böckerna, och handlingen var både intressant och spännande och jag gillade karaktärerna, Wayne var min favorit!
Jag ser fram emot att få läsa de andra böckerna i serien snart!

Betyg 8/10
 

4 kommentarer:

 1. Jag borde verkligen läsa något av Brandon Sanderson någon gång, men jag har ju redan så måååånga böcker att läsa. Vi får se om det blir av!
  I morse läste jag ut A Court of Thorns and Roses och jag tyckte jättemycket om den. :) Den var lite segare än Throne of Glass men det hände ändå väldigt mycket. Och på slutet rasslade det till och blev väldigt mycket action. Jag säger det igen: Sarah J. Maas är en grymt bra författare!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa det tycker jag du ska göra! :D Hans böcker är bara så otroligt bra så tycker du borde någon av dem en chans :)
   Vad kul att du gillade ACOTAR, och då kommer du förmodligen älska ACOMAF som är ännu bättre :) Jag hade väldigt svårt för huvudkaraktären i första boken men hon blir bättre i de andra böckerna :)

   Radera
 2. Jag har tänkt ta mig an Mistbornserien snart. Har hört att den ska vara jättebra!

  SvaraRadera

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...