måndag 6 augusti 2018

Veckans läsning - Vecka 32Hej på er! 
Den här veckan planerar jag att  fortsätta läsa tre böcker som jag läser just nu. 
Jag har äntligen plockat upp och börjat  läsa i Oathbringer av Brandon Sanderson igen, efter en liten paus då jag fick höra att man helst skulle ha läst Warbreaker innan den. Oathbringer är en riktig tegelsten på hela 1233 sidor och jag är på sida 274 så jag har en bit kvar kan man säga, men jag tror att det kommer vara värt varje sida. 

Sedan håller jag och Elin från Tickmicksbokblogg på och kompisläser My Plain Jane av Cynthia Hand, Brodi Ashton & Jodi Meadows, som jag just nu är på sida 205 av 447. Jag kan säga att jag älskar den!  
Sist men inte minst påbörjade jag The Unexpected Everything i helgen eftersom jag vart lite sugen på att läsa en contemporary, och jag är på sida 80 av 518. 

Hoppas ni får en fin vecka! 

6 kommentarer:

 1. Jag har precis börjat med Inferno (Julie Kagawa)... Blandade känslor eftersom jag både har längtat efter att läsa den och samtidigt inte vill att serien ska ta slut. Ja, du vet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag måste läsa den med! Jag vet inte om jag ska läsa om de andra böckerna innan bara :)

   Radera
 2. Ska bli kul att läsa recension av My Plain Jane sen. Den låter så himla rolig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra, den är jättebra än så länge och jag tror absolut att jag kommer gilla den så jag vågar nog redan rekommendera den :) Har du läst My Lady Jane? Den är oerhört bra, och väldigt rolig den med :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...