måndag 11 januari 2021

En annorlunda allians - Julia Quinn

Titel: En annorlunda allians 
Författare:
Julia Quinnn
Språk:
Svenska
Serie:
Familjen Bridgerton #1
Antal sidor:
414
Utgiven:
December 2020
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Bokus:
Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Daphne Bridgerton är både smart och vacker - ändå blir hon bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när broderns bästa vän, Simon Basset, kommer till London förändras allt. Tillsammans kommer de på en elegant plan - en fejkad förlovning dem emellan kan göra rätt typ av friare intresserade av Daphne, och hålla alla äktenskapstokiga societetsmödrar borta från Simon.


Men mitt i alla baler, promenader och båtturer, är det svårt att hålla reda på vad som är en bluff och inte. Och att hålla sina egna känslor i schack, visar det sig.


Kommentarer:
En annorlunda allians är första boken i serien Familjen Bridgerton och jag har velat påbörja den här serien hur länge som helst och nu är den äntligen läst!

Jag kan börja med att säga att den här boken bjöd på en riktigt sträckläsning för jag kunde inte sluta när jag hade påbörjat den.
Det var så intressant att läsa om 1800-talets England och jag ville bara få veta mer. Jag gillade också att dialogerna var så underhållande och jag gillade verkligen att läsa om hela familjen Bridgertorn och jag ser fram emot att få läsa mera om dem i kommande böcker.
Handlingen bjöd på lite allt möjligt och såklart en massa kärlek och även om jag burkar ha lite svårt för kärlek i vissa böcker tyckte jag mycket om det i denna. Jag gillade verkligen karaktärerna Daphne och Simon, både tillsammans och var för sig.

En annorlunda allians var en riktigt bra start på serien och jag ser fram emot att dyka ner i det nästa böckerna!

Betyg 7/10

Tusen tack till Lovereads för recensionsexemplaret! 

2 kommentarer:

  1. Jag tycker verkligen om historiska romaner så den här måste jag bara prova! Tack för tips! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då tror jag verkligen du kommer gilla denna! :D

      Radera

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...