torsdag 17 augusti 2023

Alla somrar med dig - Carley Fortune

Titel: Alla somrar med dig 
Författare:
Carley Fortune
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
284
Utgiven:
Juni 2023
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Sedan Percy begick sitt livs största misstag för ett decennium sedan har hon inte återvänt hem. Istället för vid den glittrande sjön i Barry's Bay, tillbringar hon nu sina somrar i en trendig lägenhet i stan, festar med vänner och låter ingen komma riktigt nära henne.


Tills hon en dag får ett samtal som skickar henne tillbaka till sin ungdoms somrar och Sam, mannen hon trodde att hon aldrig skulle leva utan. Under fem somrar med lata eftermiddagar vid sjön och varma kvällar på hans föräldrars restaurang, var Percy och Sam oskiljaktiga. Vänskapen utvecklades till något mycket starkare, innan allt drastiskt gick om intet.


När Percy reser hem för att gå på Sams mammas begravning är samhörigheten mellan dem fortfarande obestridlig. Men kan de glömma det som hände sommaren för tio år sedan? Alla somrar med dig är en nostalgisk kärleksroman om människor vi möter och val vi gör, som lämnar spår i oss för alltid.

Kommentarer:
Alla somrar med dig var den perfekta boken att sluka nu på sommaren (även om vädret inte var den bästa när jag läste den). Jag kunde inte sluta läsa! Jag läser gärna mera av den här författaren. 

Jag tyckte mycket om karaktäerna och ville bara att det ska skulle gå bra för dem, och det jag tyckte om mest var den fina vänskapen som fanns mellan Percy och Sam. 
Det var så roligt att få följa Sam och Percy genom flera somrar och se deras relation utvecklas. 

Alla somrar med dig bjöd på en fängslande läsning med fina karaktärer! Rekommenderas varmt!

Betyg 7,5/10


Tack LB förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...