onsdag 16 augusti 2023

Den nimska flickan - Daniel Braesch

Titel: Den nimska flickan 
Författare:
Daniel Braesch
Språk:
Svenska
Serie:
Sparven från Nim #1
Antal sidor:
317
Utgiven:
Augusti 2023
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Ensam vaknar en ung kvinna upp i en hästvagn. Hon minns inte vem hon är eller varifrån hon kom. Allt hon minns är sitt namn, Gellomy, och att något jagat bort henne från sitt hem. Något som fortfarande förföljer henne. 


Flykten leder henne norrut till okända marker där hon möter dignatörer, skogsvarelser, siare och monster i jakt på svar. Minnesbilder klarnar som bitar i ett pussel när hon lär sig mer om svärdet hon bär med sig och om kraften som lurar inom henne. Ett mörkt fenomen folk kallar herom. Kommentarer:
Den nimska flickan är första boken i fantasy serien Sparven från Nim och är författarens debut. Jag lockades av omslaget som är så fint, och innehållet var minst lika bra det med!

Den nimska flickan fångade mig från första sidan och sedan var jag fast. Jag ville hela tiden veta mer om världen och karaktärerna. Karaktärerna var så bra beskrivna och jag fastnade verkligen för dem, speciellt för Gellomy. Hon följde hela tiden sitt hjärta och var så bra. 


Handlingen var så händelserik och slutet sedan, nu vill jag ju bara ha mer? Hur ska jag kunna vänta tills nästa bok släpps? 

Missa inte denna fantasy pärla, den var helt sagolik! 
Den nimska flickan tar med dig på ett spännande och fartfyllt äventyr du sent kommer glömma! 

Betyg 8/10


Tack Seraf förlag för att jag fick förhandsläsa! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...