onsdag 6 januari 2016

Serier jag vill påbörja 2016!

Det finns så många serier som jag skulle vilja läsa och några av dem nämnde jag i Nyårslöftestaggen, men jag tänkte även visa upp några andra serien som jag också skulle vilja läsa under 2016. 


                                              Falling Kingdoms av Morgan Rhodes 


Lumatere Chronicles av Melina Marchetta 



                                          The Darkest Minds av Alexandra Bracken 


To all the boys I´ve loved before av Jenny Han

Alla dessa verkar väldigt bra och som sagt vill jag väldigt gärna hinna med att påbörja dessa under 2016. Berätta gärna om ni har läst någon av dessa serier och vad ni tyckte isåfall! 

8 kommentarer:

  1. Jag har läst, och tyckt mycket om, alla dessa serier. Min favorit är, utan tvekan, The Lumatere Chronicles, men även Falling Kingdosm ligger högt upp på favoritlistan. Alla är definitivt värda att läsa, och jag hoppas att du kommer att tycka om dem. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra att du har tyckt om alla :) Av alla dessa är jag i nuläget med sugen på att läsa "Falling Kingdoms" och "Darkest Minds" men alla verkar ju väldigt bra!

      Radera
  2. Jag är sugen på alla de här serierna jag med!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! Hoppas vi båda två hinner påbörja någon av dessa under 2016 :)

      Radera
  3. The Lumatere Chronicles är en av mina absoluta favoritserier (allt av Melina Marchetta är favoriter hos mig!). Även The Darkest Minds älskar jag! Och är sugen på att läsa Falling Kingdoms :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra :) Hoppas jag gillar dem lika mycket! Visst verkar Falling Kingdoms bra? Älskar omslagen också :)

      Radera
    2. Ja, den verkar hur bra som helst! Och håller med, omslagen är så fina! :)

      Radera
    3. Hoppas vi båda för möjlighet att läsa den snart! :)

      Radera

Kvinnan i kanalen - Anne Stern

Titel: Kvinnan i kanalen  Författare: Anne Stern Språk: Svenska Serie: Barnmorskan i Berlin #1 Antal sidor: 364 Utgiven: Mars 2023 Fin...