tisdag 11 augusti 2020

Syskonen Madlock - Ulrica Edvinsson SundinTitel: Syskonen Madlock 
Författare:
Ulrica Edvinsson Sundin
Språk:
Svenska
Serie:
Drakens dotter #3
Antal sidor:
581
Utgiven:
September 2019
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Drokina har tagit sig ut ur drakdemonernas rike men än är hon inte säker. Kiboch är inte redo att släppa taget om prinsessan som skulle försvara hans rike, och Drokinas kamp om rätten till sitt eget liv fortsätter. 


Hon försöker få tillbaka den familj som försvunnit medan hon varit separerad från sina vänner, men när hon inser att hon vet mindre om sin egen art än hon tidigare trott, börjar Drokina undra var hennes plats i världen egentligen är.


Rachel står som vanligt vid hennes sida, nu tillsammans med Mark efter att Nicki övergett dem. Samtidigt framkommer det mer om Rickis förflutna, där det uppdagas att han inte är den han trott.

Kommentarer:
Syskonen Madlock är den tredje boken i serien Drakens dotter och den här serien blir bara bättre och bättre för varje bok!

Det är svårt att skriva något om handlingen utan att spoila något men jag kan säga att handlingen bjöd på ett riktigt spännande äventyr och det är troll, vampyrer, action och riktigt starka kvinnliga karaktärer. Jag tycker bara om Drokina mer och mer men även Rachel och Niki har blivit en stora favoriter, de är så coola alla tre.
Språket är så målande och framförallt fängslande och gör att man inte kan sluta läsa och även om boken är över 500 sidor så är det inte en enda tråkig stund i den.

Jag kan inte vänta tills den fjärde boken släpps för jag behöver mer!

Syskonen Madlock var bara så bra och jag älskade den! Rekommenderas varmt!

Betyg 9/10


Tusen tack till Ulrica Edvinsson Sundin för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...