lördag 14 oktober 2023

Revir - Frida Gamero Käll

Titel: Revir
Författare:
Frida Gamero Käll
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
227
Utgiven:
Oktober 2023
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Revir är en samling skräcknoveller om hur mörkret och ondskan ligger väntande på välbekanta platser. Hur döden vandrar i trappuppgångar och desperat bankar på de levandes dörrar. När jakten på den perfekta instagram-bilden leder dig in på vansinnets väg och hur ett svar på en bostadsannons tar en mörk vändning.


Frida väver skickligt in hemsökande berättelser i dagens vardagsliv och kommer att få dig att ifrågasätta allt i din omgivning.


Vad är det som gror under marken egentligen?

Kommentarer:
Revir är en samling med skräcknoveller och jag kunde verkligen inte lägga boken ifrån mig, utan jag sträckläste alla novellerna under en och samma dag! De var så otroligt fängslande och jag tänkte hela tiden, bara en novell till, men sedan var boken slut.

Novellerna var allihopa så fulla av spänning och vissa fick mig att rysa av obehag och jag är oerhört glad att jag läste novellerna på dagtid för oj vilka hemskheter de bjöd på!
Miljöerna var alla olika i novellerna och författaren lyckades verkligen få varje vardagssituation att vara så läskig.

Denna novellsamling vill ni inte missa, men ett tips är att göra som jag och läsa dem på dagtid!

Betyg 8/10


Tack Seraf förlag för att jag fick förhandsläsa! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...