tisdag 21 november 2023

Torsdagsmordklubben - Richard Osman

Titel: Torsdagsmordklubben 
Författare:
Richard Osman
Språk:
Svenska
Serie:
Torsdagsmordklubben #1
Antal sidor:
407
Utgiven:
November 2021
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Elizabeth, Joyce, Ibrahim och Ron, alla närmare de åttio, bor på Coopers Chase, ett luxuöst äldreboende på den idylliska engelska landsbygden. På torsdagarna träffas de och ägnar sig åt att efter bästa förmåga lösa ännu olösta brott. Tillsammans utgör de den okonventionella och kreativa Torsdagsmordklubben, ständigt diskuterande över en kopp te eller varför inte ett glas gin eller whisky. När ett mordfall blir verklighet och lik dyker upp på de mest oväntade platser ställs Torsdagsmordklubbens mod och kreativitet på sin spets och de bestämmer sig omedelbart för att hitta mördaren och lösa den kniviga mordgåtan.

Kommentarer:
Torsdagsmordklubben är första boken i serien med samma namn och jag lyssnade på denna som ljudbok och jag tyckte den var riktigt bra! Uppläsaren gjorde ett toppenbra jobb och jag tror att det var pågrund av uppläsaren som jag gillade boken så mycket.

Karaktärerna var så härliga att läsa om och speciellt Ibrahim var så otroligt rolig att få följa och de andra var också helt otroliga.
 Jag gillade handlingen som var mycket spännande och det var en hel del oväntade vändningar. Det var också lite uppfriskande att inte läsa en deckare som var full av våld och våldsamma scener utan denna var liksom mysig på något sätt. Jag har redan hunnit läsa andra boken i serien så en recension på den borde dyka upp snart. Rekommenderas varmt!

Betyg 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...