söndag 22 maj 2016

Min sommarläsning

Efter att ha sett Elins videoinlägg om hennes sommarläsning blev inspirerad att göra ett liknade inlägg.

Det brukar gå sådär med mina planer för läsning eftersom jag gillar att bara få läsa det jag känner för i nuläget, men samtidigt tycker jag om att planera också, så här är några (många) böcker som jag vill i sommar, och många har jag velat läsa ett bra tag...


Först är det en omläsning av min favoritserie Throne of Glass av Sarah J. Maas,  för den femte boken Empire of Storms kommer ut i september och jag vill gärna hinna läsa om hela serien innan den släpps!


Sedan skulle jag väldigt gärna vilja avsluta några serier, det finns fler men jag valde bara ut några stycken. 
 Harry Potter och halvblodsprinsen och Harry Potter och Dödsrelikerna av J.K Rowling, som jag har dragit ut på för att jag inte vill att serien ska slut! 
The Winners Crime och The Winners Kiss av Marie Rutkoski 
The Runaway King och The Shadow Throne av Jennifer A. Nielsen


Det finns även flera böcker som jag har velat läsa länge och har tänkt läsa varje månad men sedan har det inte blivit av, så dessa hoppas jag verkligen att de ska hinnas läsa i sommar. 
The Storyspinner av Becky Wallace
The Wrath and the Dawn av Renée Ahdieh 
Odinsbarn av Siri Pettersen 
Truthwitch av Susan Dennard 
Six of Crows av Leigh Bardugo 


Dessutom vill jag läsa lite mer lättsamma och somriga böcker, först vill jag läsa om Systrar i jeans serien som inte läst på flera år!
Sedan har vi:
The Duff av Kody Keplinger
Maybe Someday av Colleen Hover
Perfect Chemistry av Simone Elkelses 
Since You Been Gone av Morgan Matsson 

Det var en del av böckerna som jag vill läsa i sommar, men sedan har jag ju fått låna en del böcker av min brorsa och dem vill jag såklart läsa också, och sedan kommer det ut en del nya böcker i sommar som är väldigt efterlängtade, så vi får se hur det går  med den här högen helt enkelt. 

Är det någon av böckerna som jag absolut inte får missa att läsa i sommar? :)
8 kommentarer:

 1. Åh du har så mycket bra läsning framför dig! Förra året läste jag systrar i jeans för första gången och blev heeelt fast, älskade den serien så mycket! Och the wrath and the dawn måste du hinna läsa också , så fantastisk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa visst är systrar i jeans bra?? Det ska bli så roligt att läsa om dem, tror jag var runt 13 när jag började med den serien :) Jag ska verkligen försöka prioritera The Wrath and the Dawn, vill läsa den så mycket! :)

   Radera
 2. Att planera sin sommarläsning är verkligen roligt! :-)

  SvaraRadera
 3. Harry Potter, så klart! Och The Storyspinner, Truthwitch & Six of Crows! En omläsning av Throne of Glass är ju aldrig fel eller, min tar jag nog i Augusti. :) Trevlig sommarläsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa HP böckerna kommer att definitivt bli lästa! :) Ja jag vill verkligen läsa alla tre du nämner, förstår inte varför de aldrig blir av?? :O
   Ja det ska bli så roligt att läsa om dem, vet inte riktigt när jag ska börja, men innan Empire of Storms iaf :) Tack, det kommer nog bli en härlig sommar! :)

   Radera
 4. Hur ska du hinna läsa allt detta!😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det är mest önsketänkande! :D

   Radera

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...