måndag 29 oktober 2018

En andra chans - Jojo Moyes

Titel: En andra chans 
Författare:
Jojo Moyes
Språk:
Svenska
Serie:
Livet efter dig #3
Antal sidor:
480
Utgiven:
Mars 2018
Finns hos:
Bokus/AdlibirsBeskrivning från Goodreads:
Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret och hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande trots de tusentals mil som skiljer dem åt. Hon kastas in i den superrika familjen Gopniks värld: Leonard och hans mycket yngre andra hustru, Agnes, samt en oändlig räcka personal och löst folk. Lou är fast besluten att få ut mesta möjliga av upplevelsen, och kastar sig in i sitt jobb och New York-livet i den priviligierade världen.


Innan hon förstått vad som hände, beblandar sig Lou med New Yorks absoluta societet, där hon träffar Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av hennes för förflutna. Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och känner att hon måste hålla hemligheter inte bara sina egna som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?

Kommentarer:
En andra chans är den tredje och sista boken  i serien om Louisa Clark och jag älskade första boken och blev ganska besviken på andra boken så jag hade inte så mycket förväntningar på En andra chans men jag blev så positivt överraskad!
Jag valde att lyssna på ljudboken som jag verkligen kan rekommendera för uppläsaren var så bra och det var så lätt att föreställa sig allt, och jag ville hela tiden fortsätta att lyssna.

Det var så roligt att få läsa mer om Lousia och hennes äventyr i New York.
Louisa är en sådan härlig och charmig karaktär och det går inte annat att tycka om henne.

En andra chans bjöd på en härlig och mysig läsning och den var en perfekt avslutning på serien, och jag hoppas att även denna kommer bli film för den hade nog blivit riktgt bra.

Betyg 8/10

2 kommentarer:

 1. Javisst ja, den här ligger ju och väntar på att bli läst. :) Får se om jag hinner med den i år.
  Idag läste jag ut A Court of Mist and Fury och den var jättebra. Lite segt emellanåt (första halvan) men det berodde nog mycket på att jag ibland hade ont om tid till läsning. Men mest var den jättehäftig och mysig. Längtar redan efter att läsa nästa del, men den får vänta ett litet tag så att jag får smälta den här. Sarah J Maas är verkligen grym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hinner med den,den var verkligen bra! :) Åh vad kul att du gillade ACOMAF, den är min favorit i serien :D

   Radera

Buktalarens docka - Kerstin Lundberg Hahn

Titel: Buktalarens docka  Författare: Kerstin Lundberg Hahn Språk: Svenska Serie: Rymlingarna #3 Antal sidor: 188 Utgiven: September 20...