onsdag 18 november 2020

Midnattsbiblioteket - Matt Haig

Titel: Midnattsbiblioteket 
Författare:
Matt Haig
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
350
Utgiven:
Oktober 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
Någonstans mellan liv och död finns ett bibliotek 


När Nora Seed hamnar i Midnattsbiblioteket får hon en ny chans att göra om saker i sitt liv. Ett liv som hittills varit fyllt av besvikelser. Det känns som om Nora har svikit alla i sin närhet, inklusive sig själv. Men nu ska det bli ändring på det. Böckerna i Midnattsbiblioteket får Nora att leva om sitt liv. Med lite hjälp från en gammal vän kan hon ta bort alla händelser hon ångrat i jakten på sitt perfekta liv. Men det blir inte alltid som hon drömt om utan hennes val försätter henne, och själva Midnattsbiblioteket, i fara.


Innan tiden rinner ut för Nora måste hon hitta svaret på frågan: Vilket är det bästa sättet att få ett lyckligt liv?

Kommentarer:
Jag har läst en bok tidigare av Matt Haig som jag tyckte mycket om så när jag fick veta att han skulle komma ut med en ny bok tvekade jag inte att läsa den, och wow vad bra den här boken var! Den kommer absolut vara med på listan över årets bästa böcker!

Handlingen var så intressant och liknar inget jag läst tidigare. Jag gillade verkligen Nora som huvudkaraktär och Mrs Elm var så fin. Språket var så fint och målande och jag kunde inte sluta läsa.

Midnattsbiblioteket tar också upp viktiga ämnen och den berör verkligen. Den gjorde också att jag kände mig tacksam för allt jag har.
Den här boken borde verkligen alla läsa och jag kan inte nog rekommendera den!

Betyg 10/10


Tusen tack till bokförlaget Polaris för recensionsexemplaret! 

4 kommentarer:

 1. Ser verkligen fram emot att läsa den här :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du kommer gilla den lika mycket som jag! :)

   Radera
 2. Matt Haig är en av mina favoritförfattare. Han har skrivit många bra böcker, så då har du några kvar att se fram emot. :)
  Jag har inte läst just den här av honom än, men jag ska. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill verkligen läsa mera av honom :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...