fredag 25 november 2022

Lögnarspelet - Alice Ekström

Titel: Lögnarspelet
Författare:
Alice Ekström
Språk:
Svenska
Serie:
Kvinnan med tusen ansikten #2
Antal sidor:
386
Utgiven:
Maj 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris


Beskrivning från Goodreads:
På drygt två veckor har Rita Karzin och hennes flock gått från en brokig grupp osannolika tjuvar till att bli efterlysta i hela den kända världen. Utan sina utlovade pengar, irriterade och trötta på varandras sällskap når de ökenriket Tulodin. De gör upp en plan för att kunna sälja de tvåtusen eldjuveler de har i lastutrymmet till självaste drottningen. Tulodins regent verkar däremot ha andra planer för dem och plötsligt befinner sig Rita, Luca, Jax och Caldar indragna i ett livsfarligt spel där ett litet snedsteg inte bara kan kosta dem livet utan även allt de slitit för.


Om man inte är villig att ta risker kan man heller inte spela spelet.

Kommentarer:
Lögnarspelet
är andra boken i trilogin Kvinnan med tusen ansikten och jag älskade den här boken, den var minst lika bra som Maskeradnatten! Språket är så målande och det är underhållande dialoger som gör att jag vid flera tillfällen satt och log.

Handlingen var fängslande och man visste aldrig vad som skulle hända för det kunde hända vad som helst. Det är äventyr blandat med livshotande situationer och även lite romans och det gillade jag.
Karaktärerna är otroliga och jag gillar dem så mycket. De är absolut inte felfria utan de känns äkta.

Lögnarspelet bjöd på en fängslande läsning och nu blir det att vänta tills nästa bok släpps!

Betyg 9/10


Tack Seraf förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...