torsdag 30 november 2023

Tio grisar nere - Denise Rudberg

 Titel: Tio grisar nere
Författare:
Denise Rudberg
Språk:
Svenska
Serie:
Marianne Jidhoff #10
Antal sidor:
333
Utgiven:
September 2021
Finns hos:
Bokus/Adlibris
 Beskrivning från Goodreads:
En brutal dödsskjutning på en lugn östermalmskrog kastar förundersökningsledaren Marianne Jidhoff tillbaka i tiden. Hon hemsöks av minnen från den dramatiska sommaren 1993. En kylig sommar då hennes numera döde make Hans utredde en annan krogskjutning medan deras äktenskap vacklade på ruinens brant. 


I London 1993 gömmer sig den självsäkra och förslagna Sacha Jungfeldt undan sitt tidigare liv. Hon är fast besluten att påbörja ett nytt liv långt ifrån Stockholm. Men priset hon får betala för sin flykt är högt utan att varken ge trygghet eller normalitet.

Kommentarer:
Tio grisar nere är den tionde boken i Denise Rudberg Elegant crimeserie. Jag har faktiskt inte läst de andra böckerna i serien utan jag hoppade in i Tio grisar nere och jag tyckte att det gick bra ändå då det fanns ett persongalleri i början av boken.

Handlingen var spännande och hade hela tiden ett driv framåt och jag ville hela tiden fortsätta läsa.
Det är två parallella historier som vävs samman på ett bra sätt.
Jag gillade språket som gjorde att läsningen flöt på bra och sidorna bara flög förbi under läsningens gång. Jag ser fram emot att läsa nästa del i serien och läsa mer av författaren!

Betyg 6,5/10


Tack Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...