torsdag 30 januari 2020

Drömmar och dilemman - Elin Eldestrand

Titel: Drömmar och dilemman 
Författare:
Elin Eldestrand
Språk:
Svenska
Serie:
En framtida hemmafrus bekännelser #2
Antal sidor:
221
Utgiven:
Maj 2017
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Man kommer långt med artighet, men ännu längre med problemlösning.

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar och Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på gräddhyllan.

När andra delen av En framtida hemmafrus bekännelser tar vid är Häxan Lömsk död och begraven. Charlie har hittat Drömprinsen i Erik och allt borde vara frid och fröjd, men icke. 

En kvinna uppenbarar sig som är otäckt lik Häxan Lömsk och vem är den där karlen som mamma sällskapar med? Någon hotar Charlies gravida väninna Eva-Stina med tvångssterilisering och så vill Erik presentera Charlie för sin adliga familj.


Efter sitt misslyckade försök att döda Majken har Charlie legat lågt med problemlösning, men när hoten blir för många och farliga tvingas hon kavla upp ärmarna.

Kommentarer:
Drömmar och dilemman är andra boken i serien om Charlie och jag tyckte nog snäppet bättre om denna bok! Boken var riktigt snabbläst då det är korta kapitel och det hände saker hela tiden, och jag ville hela tiden veta vad som skulle hända.

Handlingen var underhållande men samtidigt rätt så allvarlig.
Charlie och hennes mamma är karaktärer som man definitivt kommer ihåg, och det var roligt att få läsa mera om dem.
Jag tyckte att det var riktigt bra miljö och personbeskrivningar så det var lätt att föreställa sig hur allt såg ut.

Drömmar och dilemman bjöd på en underhållande läsning och jag ser fram emot att läsa den sista boken i trilogin. Det ska bli spännande att få läsa mera om Charlie och hennes problemlösande.

Betyg 6/10

Tusen tack till Hoi förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...