lördag 5 december 2015

Böcker på min önskelista! #3

Tänkte visa lite fler böcker som jag väldigt gärna läsa, det är ju ändå jul snart så kanske har man tur och får någon bok på önskelistan, det är ju en hel del, tror jag har närmre 100 böcker på min to-read list på Goodreads... Här är några av dem iallafall. 


The Sword of Summer av Rick Riordan, åh vad jag vill läsa den här! 
The Land of Stories av Chris Colfer, jag har hört så många bra saker om den här serien, och alla böckerna i serien är så fina, så den vill jag väldigt gärna läsa!


Splintered av A.G. Howard, den här verkar väldigt bra, den ska ha något med Alice i underlandet att göra om jag inte minns fel, och även den här har så fint omslag (ja omslagen gör mycket, hehe). 
Odinsbarn av Siri Petterson, den här har fått väldigt bra respons, och den har jag varit nyfiken på ett tag. Sedan så skulle jag väldigt gärna vilja ha dessa... :) 


Är de någon av de här som du har läst? Och vad tyckte du isåfall? :)

8 kommentarer:

 1. Odinsbarn och The land of stories är verkligen bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej! Jag ser fram emot att få läsa dem snart :)

   Radera
 2. Jag har läst The Sword of Summer, The Land of Stories och Splintered. Älskar alla, men särskilt TSoS. Rick Riordan är ju alltid lika fantastisk. :) Sedan har jag önskat mig Fairest och Winter i julklapp så att jag äntligen kan plöja hela serien. Läste Cinder för flera år sedan, men när man var tvungen att vänta så länge på Winter så beslöt jag mig för att vänta med fortsättningarna tills jag hade hela serien i min hand. Så längtar! :P Hoppas du får några av dessa i julklapp, och att du kommer att tycka om dem. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ser fram emot att få läsa något mer av Rick Riordan, han är ju som du säger, fantastisk :) Och "land of stories" vill jag såå gärna läsa, kul att du gillade den! Jag älskade både Cinder och Scarelt, och har hört att Cress ska vara ännu bättre... så jag vill mer än gärna få läsa fortsättningen, hoppas även du får Fairest och Winter till julklapp och du gillar dem! :)

   Radera
 3. Jag har läst The Sword of Summer och Odinsbarn och älskade båda två! :) Har heller inte läst Cress än men måste verkligen göra det snart eftersom jag verkligen tyckte om både Cinder och Scarlet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, vad roligt att du gillade Odinsbarn och The Sword of Summer, ser som sagt väldigt mycket fram emot att få läsa dem framöver :)

   Radera
 4. Odins barn är amazing! Och cress var superbra och land of stories är också helt fantastisk!:)Fairest gillade jag med!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tyckte om dem! Jag hoppas verkligen på att jag får någon av dessa i julklapp :)

   Radera

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...