torsdag 17 december 2015

Julkalenderbloggstafett – Lucka 17

Då har det blivit min tur att berätta om en riktigt bra bok jag läst under 2015 i julkalenderbloggstafetten som Sofie har varit så duktigt och anordnat och det är jätteroligt! 

Under lucka 16 fick vi läsa om Jag Ger Dig Solen hos Sincerely Johanna. 

Under lucka 17 hittar vi The Girl With All The Gifts som är skriven av M.R Carey som jag läste nu i höst och älskade.  
Jag visste ingenting om boken förutom att det var många som tyckte att den var väldigt bra, och jag tror att det var bra för den blev så fängslande när jag började läsa den och jag fastande direkt och ville bara fortsätta läsa. 
Det är svårt att förklara vad boken handlar om utan avslöja handlingen för mycket men jag kan säga att den har en annorlunda handling med mycket spänning, oväntade händelse, lite små läskiga inslag och samtidigt är den fin berättelse på något sätt. 
Jag älskade den och jag hoppas om du också läser den någon gång att du också kommer fängslas av den lika mycket som jag gjorde! Glöm inte att kika in hos Fiktiviteter imorgon för att se vad som gömmer sig under lucka 18! 
8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack för att du rolig julkalenderbloggstafett! :)

   Radera
  2. Det ska stå " Tack för en rolig julkalenderbloggstafett" blev lite fel...

   Radera
 2. den blir man ju nyfiken på! de bästa böckernA ÄR SVÅRAST ATT BERÄTTA OM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så! :) Den är riktigt annorlunda och spännande!

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...