torsdag 10 december 2015

Nytt i bokhyllan!

Jag har fått hem en del böcker nu i december, och det beror mycket på att jag köpte böcker av en bokbloggare, Sara, som sålde ut massa böcker och till ett väldigt bra pris, jag köpte 10 böcker för 100 kr! Och tack till Elin på bokparadis som tipsade om detta i ett inlägg! 

Sedan hittade jag de första fem Harry Potter böckerna billigt, och eftersom jag inte läst dem (förens nu, nu har jag läst första och andra boken, och de är SÅ bra) så passade jag på att köpa dem när jag hittade dem billigt, tyvärr var de inte så jättebra skick så jag kommer nog köpa dem nya ändå senare, och den ena var i helt format, det gillar vi inte... 

Sedan fick jag hem mitt allra första recensionsexemplar, av Modernista, nämligen Lola och pojken i huset bredvid av Stephanie Perkins, tusen tack till Modernista! Jag blev jätteglad att jag fick den! Boken är utläst och recensionen kommer upp snart. Delirium och Pandemonium av Lauren Oliver
Jag har inte läst något av Lauren Oliver men ser fram emot det. Percy Jackson serien, jag ser mycket fram emot att få läsa mer av Rick Riordan! Obsidian av Jennifer L. Armentrout 
Första boken i Lux serien som jag mycket fram emot att få börja läsa! Perfect Chemistry av Simone Elkeles, måste säga att jag inte gillar det här omslag, ser så cheesy ut! Jag har hört mycket bra om boken så jag hoppas att insidan är bättre än utsidan. City of Bones av Cassandra Clare 
Jag hoppas på att jag gillar den här, jag har både bra och dåligt om den här serien men jag tänker absolut ge den chans (och ursäkta att bilden blev så suddig... )


Och några av Harry Potter böckerna, men som sagt Den flammande bägaren var i ett helt annat format tyvärr. 

Det var alla böcker för nu, men jag väntar faktiskt på att ett till recensions exemplar ska dyka, jag hoppas den kommer snart! Berätta gärna om det är någon av böckerna som du har läst och vad du tyckte isåfall :) 12 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt med första recensionsexemplaret, jag vet ju precis hur spännande det är :) Och oj vad många bra böcker! Älskar Lola, Percy och Obsidian och tycker väldigt mycket om allt av Lauren Oliver (förutom Panic), hennes språk är så vackert! Tycker också väldigt mycket om The Mortal Instrument (även om jag rekommenderar The Infernal Devices mycket mer!), och Harry Potter är ju min favorit alla kategorier! Du har så många bra böcker framför dig och jag hoppas verkligen att du tycker om dem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev så glad att de skickade den! Jag tänkte att jag har ju en rätt ny blogg och så, men de var ju inga problem :) Jag ser fram emot att läsa alla dessa, speciellt Percy och jag är så nyfiken på delirium! Och jag förstår inte varför det tog så lång tid för mig att börja med Harry Potter egentligen, men bättre sent än aldrig ;)

   Radera
 2. Harry Potter är ju en underbar serie :). Jag tror jag har Perfect Chemistry stående oläst i hyllan faktiskt, borde ta tag i den snart :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de två jag har läst är ju jättebra, ser fram emot att läsa resterande :) Ja, jag hört mycket bra om Perfect Chemistry, så jag hoppas att den är bra :)

   Radera
 3. Jag har läst alla utom Perfect Chemistry, och mer eller mindre älskar de flesta. Lauren Oliver är en av mina favoritförfattare, och allra helst Delirium är så vacker. Och HP är ju självklart den bästa serien ever. <3 Hoppas du gillar dina nya böcker. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra! :) Jag ser fram emot att läsa alla, så svårt att välja bara när jag har nu har en del olästa och alla verkar så bra ;)

   Radera
 4. Harry Potter är ju superbra! Tråkigt att en bok var i ett annat format. :( Delirium och Pandemonium tyckte jag var bra, och City of Bones tyckte jag jättemycket om! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är trist att en var i ett annat format men det går ju och köpa nytt ;) Och de var så billiga så det är sånt man får ta då :) Roligt att du gillade några av böckerna! Jag ser mycket fram emot att få läsa alla :)

   Radera
 5. Vad härligt att jag kunde hjälpa dig i ditt bokköpande! Hahah :D Så roligt att du fått ett rec-ex också. Jag kommer fortfarande ihåg hur otroligt roligt mitt första rec-ex var :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det var ju ett riktigt bra tips du la ut! :D Ja det var så roligt att de skickade ett rec-ex, jag blev så otroligt glad! :) Trodde faktiskt inte att det skulle gå så fort då min blogg är rätt ny fortfarande, men de var väldigt generösa :)

   Radera
 6. Vad massa underbart du fått hem och grattis till ditt första rec-ex :) Modernista är helt underbara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Jag blev jätteglad över rec-exet! Du har helt rätt angående Modernista, verkligen generösa och trevliga :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...