tisdag 9 juni 2020

Renoveringsobjekten - Elin Åhman Owetz

Titel: Renoveringsobjekten
Författare:
Elin Åhman Owetz
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
282
Utgiven:
Maj 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Susanne har slagit in på en ny väg i livet. Hon har brutit upp från ett passionslöst äktenskap och lämnat arkitektfirman i Stockholm för att starta eget. Ett prestigefullt uppdrag i det lilla samhället Grävinge i Roslagen är den perfekta chansen att börja om på nytt. Till en början verkar det vara ett riktigt drömjobb att rita om fabriken, där man en gång tillverkade den berömda Grävingesandalen , till en lyxig konferensanläggning. Men när ägarparet presenterar sin vision börjar Susanne ana oråd. De vill riva alla husen längs fabriksgatan i byn. Ju mer Susanne lär känna sina nya grannar, desto mer omöjligt börjar hela renoveringsprojektet kännas.

För vad kommer att hända med Ingegerd som har bott i Grävinge i hela sitt liv? Hon som bjuder på kaffe med dopp och minnen från förr. Och Conny, fastighetsskötaren som väver bilinredningar på fritiden? Han som är mycket yngre än Susanne men som får henne att skratta som hon inte gjort på väldigt, väldigt länge.


Kommentarer:
Renoveringsobjekten är en fristående uppföljare till Brevvännerna som jag inte har läst men vill läsa, speciellt nu efter jag läst Renoveringsobjekten. Det var ett tag sedan jag läste en feelgood bok och jag fastnade verkligen för Renoveringsobjekten!

Handlingen var varm, charmig och full av vänskap och kärlek och det var bara så bra.
Karaktärerna tyckte jag mycket om och jag ville bara att det skulle gå bra för dem allihopa.
Jag gillade också miljöbeskrivningarna och den lantliga miljön, det var så charmigt och fint. 

Renoveringsobjekten bjöd på en varm och charmig läsning med fina karaktärer och det är den perfekta boken att läsa i sommar! 

Betyg 8/10

Tusen tack till Harper Collins för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...