lördag 18 juli 2020

Jag glömmer dig aldrig - Sarah Dessen

Titel: Jag glömmer dig aldrig 
Författare:
Sarah Dessen
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
457
Utgiven:
Juni 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Emma Saylor lever ett lugnt och stilla liv tillsammans med sin pappa. Mamman dog när Emma var liten, och det enda hon minns är historierna mamman brukade berätta, om den lilla staden vid den stora sjön.
När Emma plötsligt får chansen att tillbringa en sommar hos sin mammas familj i North Lake förändras allt. Vem är hon egentligen? Emma, pappas dotter, eller Saylor, som mamma brukade kalla henne? Det är som om hon får lära känna en ny del av sig själv, en del som alltid funnits där men länge legat dold.
I North Lake finns också Roo. Han var Emmas bästa vän när hon var liten, och när de återknyter kontakten hjälper han henne att foga samman det pussel som är familjens historia, bit för bit.

Kommentarer:
Jag har tidigare läst en bok av Dessen och den tyckte jag mycket om så när jag såg att hon skulle komma ut men en ny bok blev jag väldigt nyfiken, och jag blev inte besviken! Jag vill helt klart läsa flera av hennes böcker.

Handlingen var charmig och mysig då det är vänskap, sommar, kärlek och fokus på familj och jag tyckte också mycket om karaktärerna.
Romansen var också riktigt fin, Dessen är verkligen bra på att skriva fina pojkvänner.

Jag glömmer dig aldrig bjöd på en charmig och härlig sommarläsning! Rekommenderas  varmt! 

Betyg 7/10

Tusen tack till Rabén&Sjögren för recensionsexemplaret! 

2 kommentarer:

Em - Kim Thuy

Titel: Em  Författare: Kim Thuy Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 156 Utgiven: Mars 2021 Finns hos: Bokus/ Adlibris Beskrivnin...