onsdag 19 juli 2023

Nu när jag funnit dig - Lisa White

Titel: Nu när jag funnit dig 
Författare:
Lisa White
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
287
Utgiven:
Februari 2023
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
När Klara Steen upptäcker att pojkvännen i själva verket är gift flyr hon från Stockholm till Lindesberg. Livet i småstaden blir en stor kontrast mot den livsstil hon haft i Stockholm och jobbet på Reklamproffsen inkluderar desto färre kändisar. Men kanske är det precis vad hon behöver? Om inte annat med tanke på att kollegans snygga men irriterande bror bor där. 


Sedan Rikard Wik förlorade sin fru i en bilolycka har livet vänts upp och ned. Han har begravt sig i arbetet inom IT-säkerhet och försöker att inte tänka på hur tomt det ekar i huset. När systern tvingar honom att gå på speeddejting stöter han samman med en kvinna som är hans raka motsats. Men trots deras olikheter kan han inte sluta tänka på henne.

Kommentarer:
Nu när jag funnit dig är en romance/feelgood där jag fastnade nästan vid första sidan. Sedan är ju omslaget så fint. Jag är lite svag för småstadsböcker och det var precis en sådan bok jag ville läsa när jag plockade upp denna.

Jag tyckte mycket om karaktärerna, både tillsammans och var för sig. De hade verkligen kemi och det gillade jag.
Handlingen var mysig, och jag tyckte att språket var väldigt lättsamt vilket gjorde att boken gick fort att läsa.

Nu när jag funnit dig bjöd på en mysig läsning med fina karaktärer och jag kan varmt rekommendera den!

Betyg 7/10


Tack Seraf förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...