måndag 25 november 2019

En förlorad man - Jane Harper

Titel: En förlorad man 
Författare:
Jane Harper
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
336
Utgiven:
Oktober 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris / Omnible 

Beskrivning från Bokus:
Ett laddat familjedrama i olidlig hetta. De två bröderna Nathan och Bub möts för första gången på månader vid en gammal gravsten mitt ute i den australiska vildmarken. Framför dem ligger den tredje brodern Camerons kropp, det är uppenbart att han mött en plågsam död under den obarmhärtiga solen. Vad fick honom att ge sig ut ensam till den gudsförgätna platsen? Medan familjen sörjer brottas Nathan med frågetecknen kring Camerons död och mörka hemligheter nystas upp. Om någon tvingat Cameron in i döden är listan över misstänkta på den isolerade farmen inte särskilt lång.

Kommentarer:
En förlorad man blev min första bok jag som läste av författaren och jag tyckte att den verkade riktigt bra. Omslaget är dessutom otroligt fint!

Vi kan börja med vad jag tyckte om.
Miljöbeskrivningarna var otroligt bra, jag riktigt kände hettan och solen, och hade lätt att föreställa mig hur allt såg ut och vad som hände.

Jag hade däremot lite svårt att komma in i boken men efter tag flöt allt på bättre och handlingen bjöd på en hel del oväntade vändningar. Det var väldigt intressant att läsa om intrigen som bit för bit löstets upp. När det gäller karaktärerna var det ingen som jag tyckte bäst om utan jag gillade att läsa om alla.

En förlorad man var både en välskriven och en spännande bok och om jag hade kommit in boken snabbare hade den fått ett högre betyg!

Betyg 7/10

Tusen tack till Bokförlaget Forum för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...