torsdag 21 november 2019

Sword Princess Amaltea - Natalia Batista

Titel: Sword Princess Amaltea
Författare:
Natalia Batista
Språk:
Svenska
Serie:
Sword Princess Amaltea #1
Antal sidor:
176
Utgiven:
Juni 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Amaltea är en prinsessa i en värld där drottningarna styr och magi är makt. Hon får i uppdrag av sin mor att rädda en prins och gifta sig med honom för att ärva hans mors halva drottningdöme. Men när hon väl räddar prinsen visar det sig att han inte alls är lika medgörlig som hon tänkt sig. Han har en egen vilja, och vill bli behandlad med respekt!


Sword Princess Amaltea är en fartfylld äventyrsserie i en färgstark fantasyvärld där könsrollerna är ombytta. Fagra värdshuspojkar och väna prinsar i torn vaktade av drakar kontrasteras mot kvinnliga riddare och brutala banditbrudar. Med mycket humor och action tas vi med på ett äventyr som är både omskakande och nyskapande.

Kommentarer:
Sword Princess Amaltea har jag sett lite överallt och varit nyfiken på ett tag och när jag såg den på bokmässan tvekade jag inte att köpa hem volym 1 och 2.
Jag fastnade direkt på tecknarstilen och älskade att läsa om de ombytta könsrollerna, det var så bra. Jag gillade prinsessan Amaltea, även om hon var lite bortskämd. Handlingen var både intressant och spännande.

Sword Princess Amaltea bjöd på ett underhållande och spännande äventyr och jag ser fram emot att läsa bok två!

Betyg 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...