tisdag 3 september 2019

En mors bekännelse - Kelly Rimmer

Titel: En mors bekännelse 
Författare:
Kelly Rimmer
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
349
Utgiven:
December 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
En mamma skyddar alltid sitt barn... eller hur ?

Olivia och David skulle kunna vara det perfekta paret. När deras dotter Zoe föds är lyckan fullkomlig. Men Olivia har blåmärken och drar sig undan från vännerna. Den som står dem närmast är Davids mamma Ivy, men hon vägrar att se tecknen på att allt inte står rätt till. 


När David tar livet av sig slås båda kvinnornas liv i spillror. Olivia försöker efter hand anpassa sig till sitt nya liv. Hon ska gå tillbaka till jobbet och skaffa en dagisplats åt Zoe. Men varför tittar alla så konstigt på henne när hon är ute med barnvagnen?

Kommentarer:
En mors bekännelse fick jag hem som en överraskning från förlaget och jag hade nog inte läst den annars då framsidan inte riktigt lockade mig.
Jag trodde pågrund av omslaget, att boken skulle vara lättsam, charmig och mysig, men så var inte fallet. Det visade sig att En mors bekännelse var mycket djupare och sorgligare än jag trodde och många gånger berörde den mig. 
Dock blev det nästan lite för mycket ibland så det blev lite jobbigt att läsa, även om språket gjorde det lätt att läsa också. Boken väckte helt klart många känslor så att säga.

När det kommer till karaktärerna så avskydde jag svärmodern, vilket jag tror att alla som läst boken gör. Hon var så hemsk.
Olivia tyckte jag så synd om och ville bara ge henne en kram.
Slutet var överraskade och jag kände mig lite kluven när jag hade läst ut boken, det var något jag saknade.

En mors bekännelse är en gripande relationsroman som väcker många känslor och jag gillade den!


Betyg 6/10

Tusen tack till LB förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...