måndag 30 september 2019

Sönderslagen - Emma Johansson

Titel: Sönderslagen 
Författare:
Emma Johansson
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
253
Utgiven:
September 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Juliet har flytt från Stockholm till en liten ort i Småland där hon läser franska på folkhögskolan. Hennes föräldrar är minst sagt besvikna. Men Juliet var tvungen att åka, bort från familjens bojor och det som hände i somras. 

Nu bor hon inneboende i ett litet rum och även om livet inte är ett stort äventyr trivs hon och har äntligen börjat känna ett lugn. Åtminstone tills hon träffar Emil. 

Juliet faller handlöst och släpper Emil närmre än hon släppt någon annan. Men han brottas med sina egna problem, och när Juliet får reda på exakt hur våldsam han kan vara börjar kampen. Kan hon verkligen bli kär en kille som honom och samtidigt skydda sig själv?

Kommentarer:
Sönderslagen är författarens andra bok och då jag älskade Papperssjälar så såg jag verkligen fram emot att läsa Sönderslagen och den gjorde mig inte besviken!

Jag fastnade på en gång när jag började läsa och ville sedan bara få fortsätta läsa.
Jag älskar Emma Johanssons språk, det flyter på så bra och är fullt av detaljerade miljö och personbeskrivningar  som gjorde att det var lätt att föreställa sig allt som hände.

Huvudkaraktären Juliet var en riktigt målmedveten karaktär och det gillade jag. Jag kunde också flera gånger känna igen mig i hennes tankar som sig själv och jag ville bara ge henne en kram och säga till henne att hon duger precis som hon är. Hennes personutveckling under bokens gång var dessutom riktigt bra och det var roligt att få se henne växa. Emil gillade jag också och det var också roligt att karaktärerna från Papperssjälar var med litegrann.
Romansen var riktigt charmig och fin och kemin mellan Juliet och Emil var toppen.

Sönderslagen bjöd på en underbar läsning med karaktärer som man bara vill läsa mera om och med en charmig romans! Rekommenderas varmt!

Betyg 8,5/10


Tusen tack till Vox by Opal för recensionsexemplaret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blodskymning - Lovisa Wistrand

Titel: Blodskymning  Författare: Lovisa Wistrand Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 363 Utgiven: Maj 2023 Finns hos: Bokus / Adlibri...