onsdag 18 september 2019

Louise - Mikaela Bley

Titel: Louise 
Författare:
Mikaela Bley
Språk:
Svenska
Serie:
Ellen Tamm #3
Antal sidor:
374
Utgiven:
November 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibirs




Beskrivning från Bokus:
Den kontroversiella justitieministern Louise Bohman vaknar upp på morgonen och nås av beskedet att hennes pressekreterare hittats död. Ett förmodad självmord ser ut att vara ett mord och mycket talar för att justitieministern själv är inblandad. I media hängs hon ut och porträtteras som ett monster.
På TV4 får kriminalreportern Ellen Tamm uppdraget att göra en dokumentär om justitieministern. Hon lyckas nästa sig in hos Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise döljer något. 

Samtidigt brottas Ellen med sitt eget kaotiska privatliv. Och ju mer hon gräver i Louise Bohmans förflutna, desto mer påminns hon sin egen familjs mörka hemligheter.


Kommentarer.
Louise är den tredje boken i serien om Ellen Tamm och jag har gillat de två första böckerna i serien och denna var inget undantag. Jag tror nog att detta är min favorit i serien hittills.
Handlingen var spännande och fartfylld från första sidan.

Den här serien är riktigt bra och böckerna går så fort att läsa, eftersom man hela tiden vill veta vad som ska hända.
Ellen Tamm fortsätter vara en intressant karaktär som man bara vill få veta mer om.

Lousie bjöd på en spännande läsning och var en bra fortsättning på serien!

Betyg 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...