måndag 9 september 2019

Pantones ö - Hanna Blixt

Titel: Pantones ö 
Författare:
Hanna Blixt
Språk:
Svenska
Serie:
Äventyren i Sagofallen #6
Antal sidor:
132
Utgiven:
September 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
Än en gång breder ondskan ut sig. Svarta bönderna har fått allt att sluta växa, både i Sagofallen och i Mirroria. En svältkatastrof hotar och Sofia och Leo kastas på nytt in i ett farligt äventyr bland jagande ryttare, ökenslott, pirater och krigare, i jakten på Livets växt. Kampen står mellan de Svarta och Vita bönderna. Frågan är om Sofia och Leo kommer hitta växten i tid?Kommentarer:
Pantones ö är den sjätte boken i Äventyren i sagofallen och det var en otroligt bra fortsättning på serien! Jag vet att jag har nämnt det förut men den här serien är så bra, och böckerna blir bara bättre och bättre.
Språket fortsätter vara så målande och vackert och ännu en gång får vi följa med Sofia och Leo på ett spännande äventyr i sagofallen och den här gången får det möta en massa olika saker, som bland annat pirater och lergubbar. Det var både intressant och spännande.

Pantones ö är min nya favorit i serien och jag rekommenderar ännu en gång den här mysiga och spännande serien till både barn och vuxna!

Citat:
”Sofia blir alldeles varm då hon till sist får syn på Månstråle en bit längre bort på ängen. Hon springer fram till honom och styrker honom ömt över hans silverstänkta man. Den vackra enhörningen frustar förtjust, glad över att få återse henne också”

Betyg 9/10


Tusen tack till Hanna Blixt och Bubo förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...