onsdag 3 juni 2020

Mytomanen - Sofie Sarenbrant

Titel: Mytomanen 
Författare:
Sofie Sarenbrant
Språk:
Svenska
Serie:
Emma Sköld #8
Antal sidor:
414
Utgiven:
Maj 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris


Beskrivning från Bokus:
Efter en orienteringsdag i skolan hittas en pojke död i Ålstensskogen. Kroppen är illa tilltygad och värdesakerna försvunna. Misstankarna riktas mot ett ungdomsgäng som har knivrånat jämnåriga i Bromma.

Kriminalinspektör Emma Sköld måste lösa fallet innan mördaren slår till igen, men hon har en känsla av att det är något som inte stämmer. Och vad är det hennes kolleger döljer? Ibland är sanningen för svår att uttala.


Kommentarer:

Sofie Sarenbrant har gjort det igen! Mytomanen är den åttonde boken i serien om kriminalinspektör Emma Sköld och jag har gillat alla böckerna i serien och Mytomanen gjorde mig inte ett dugg besviken!

Precis som i Sarenbrants tidigare böcker så tog handlingen tog tag direkt och sedan ville jag verkligen inte sluta läsa. Det är sådan härlig känsla när man känner att man inte vill lägga ner boken. 

Handlingen var så spännande, fängslande och tillsammans med de korta kapitlen så gjorde det att jag läste ut boken väldigt snabbt.
Jag gillade också bakgrundshistorien om Emma och Nyllet, det tillförde en hel del.

Mytomanen bjöd på en riktigt spännande och fängslande läsning och nu blir det till att längta efter nästa bok i serien!

Betyg 8/10

Tusen tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Galleriet vid vattnet - Hanna Blixt

Titel: Galleriet vid vattnet  Författare: Hanna Blixt Språk: Svenska Serie: Leksands-sviten #2 Antal sidor: 303 Utgiven: Maj 2021 Finn...