onsdag 17 juni 2020

Vargblod - Sara Dalengren

Titel: Vargblod 
Författare:
Sara Dalengren
Språk:
Svenska  
Serie:
Flocken #3
Antal sidor:
377
Utgiven:
Oktober 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
På kort tid har mycket förändrats för gruppen med skepnadsskiftare som skapat sig ett hem i de småländska skogarna. Men alla upplever inte förändringarna som positiva … 

Stefan är uppgiven, nedstämd och vet inte hur han ska gå vidare med sitt liv. Den han älskar är lycklig tillsammans med någon annan och drömmen han burit på under många år har krossats. Kan han skapa nya drömmar och öppna sitt hjärta för någon annan?


Lukas har för första gången i sitt liv ett hem där han trivs och blir väl behandlad. Han lever i en flock utan rangordning och orättvisor, men vetskapen om faran som hotar sliter honom itu. Särskilt när känslor, som hans nya frihet väckt till liv, blir för svåra att hålla tillbaka. Kommer hans nya vänner att vända honom ryggen när de får reda på att han är orsaken till att deras framtid står på spel?

Kommentarer:
Vargblod är den tredje delen i serien Flocken och jag tyckte mycket om den första och andra boken men denna är nog min favorit, den var så bra! Jag kunde inte sluta läsa när jag hade börjat för jag ville bara veta vad som skulle hända med karaktärerna .

Handlingen var så spännande och full med både spänning och såklart kärlek. Kemin mellan huvudpersonerna var också riktigt bra. Jag tror att Lucas var min favoritkaraktär men jag gillade även Stefan. Sedan var det såklart roligt att läsa om de andra karaktärerna också, allihopa är så fina.
Jag kan knappt vänta tills nästa bok kommer ut för jag behöver mer!

Jag kan varmt rekommendera denna serie om du gillar fantasy eller övernaturlig romance, eller bara vill ha en riktigt bra serie!

Betyg 8,5/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Otäcka kvinnor - Sofie Poulsen

Titel: Otäcka kvinnor  Författare: Sofie Poulsen Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 300 Utgiven: Oktober 2020 Finns hos: Bokus / Adl...