tisdag 26 september 2023

Om du var min - Christina Erikson

Titel: Om du var min 
Författare:
Christina Erikson
Språk:
Svenska
Serie:
Svartåsviten #1
Antal sidor:
347
Utgiven:
September 2023
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Starka kvinnor i ny serie om kärlek och maktspel


När författaren Christina Erikson flyttade in på Svartå herrgård uppdagades inte bara ett långt led av kvinnligt styre utan också att många hetat exakt samma sak som hon själv: Christina.


Svartå, 1782. Sextonåriga Christina har storslagna ambitioner för herrgården som hennes far håller på att bygga utanför Örebro. Trots att hon skickas till Stockholm för att introduceras vid hovet och hitta en lämplig make, är det för hästarna och murarsonen Gustaf som hennes hjärta brinner.


I Stockholm dras Christina in i intrigerna runt kungen och hans syster, samtidigt uppdagas en fejd mellan Svartås förvaltare och Gustafs far som får förödande konsekvenser. Den enda Christina verkar kunna lita på är sin piga.

Kommentarer:
Om du var min bjöd på en otroligt fängslande läsning som gjorde att jag inte kunde sluta läsa, oj oj vad jag gillade den här boken! Jag fastnade nästan direkt och miljön som var så stämningsfull och det detaljerade miljöbeskrivningarna gjorde att det var lätt att föreställa sig hur allt såg ut.
Karaktäerna kändes så äkta och jag fastnade verkligen för Christina. När boken var slut kände jag bara att jag ville ha mer, så nu blir det att längta tills nästa bok släpps!

Om du var min kan jag varmt rekommendera er att plocka upp nu i höst, det var den perfekta blandningen av spänning, romantik och 1700-tal, jag älskade den!

Betyg 9/10


Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...