fredag 10 februari 2023

Själsfränden - Sofie Sarenbrant

Titel: Själsfränden 
Författare:
Sofie Sarenbrant
Språk:
Svenska
Serie:
Emma Sköld #10
Antal sidor:
445
Utgiven:
Maj 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Vem är du beredd att dö för?


Stockholms stad breder ut sig som en kuliss med sina sprakande höstfärger. En slående utsikt, tills kriminalinspektör Emma Sköld stannar med blicken på en kvinna som balanserar på fel sida om räcket på Västerbron.


En vindpust tar tag i det långa mörka håret och Emma håller andan. Hur ska hon hindra kvinnan från att hoppa och falla fritt tjugosex meter, rakt ner mot en säker död? Och inte bara hon, utan även spädbarnet i hennes famn.

Kommentarer:
Själsfränden är den tionde boken om Emma Sköld och i denna bok tar författaren upp viktiga ämnen, som självmord och annat. Jag gillade den här boken men det är ingen ny favorit av Sarenbrant, tyvärr. Den var otroligt snabbläst och spännande men det var något som saknades för att det skulle bli en ny favorit.

Slutet kändes lite påskyndat och även om jag gillar karaktäerna så kändes Emma ibland inte så trovärdig. Jag hade också önskat att man fått veta lite mer om framtiden.

Själsfränden bjöd på en spännande läsning och tar upp viktiga ämnen och jag gillade den!

Betyg 5,5/10


Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...