söndag 4 mars 2018

The Book Blogger Confessions Tag!

Elin från Tickmicks bokblogg taggade mig att göra The Book Blogger Confessions Tag, och frågorna var svårare än jag trodde men tack för taggen och här mina svar!

1. Which book, most recently, did you not finish?
Mitt första svar att jag inte har lagt ner en bok med meningen att inte plocka upp den igen men sedan kom jag på att det finns faktiskt en bok som jag läste ca 100 sidor i och sedan bestämde jag mig för att inte fortsätta och det var Eon av Alison Goodman.

2. Which book is your guilty pleasure?
Jag vet inte riktigt, kanske The Shifter Seriers av Rachel Vincent. De är absolut inte det bästa böckerna i världen men jag älskade dem ändå. 

3. Which book do you love to hate?
Jag har nog inget svar på den här frågan, det finns ingen bok som jag verkligen hatar… 

4. Which book would you throw into the sea?
Given to the Sea, jag har inte läst den men det jag har fått höra om den är tillräckligt så är det ingen bok som jag alls vill ha att göra med! 

5. Which book have you read the most?
Oj vad svårt! Jag vet att jag läste om Twilight hur många gånger som helst när jag var yngre men i senare ålder vet jag inte alls, kanske Throne of Glass för den har jag läst ett antal gånger. 

6. Which book would you hate to receive as a present?
Hmm… kanske Fifthy Shades of Gray för det är ingen bok jag vill ha i min samling direkt.. 

7.  Which book could you not live without?
Det måste vara mina Sanderson böcker, och framför allt Mistborn och The Stormlight Archive! Men det finns så många fler.. 

8. Which book made you the angriest? Nu blev jag inte arg direkt när jag läste den här men jag blev så besviken eftersom jag trodde att jag skulle gilla den mer än jag trodde, så Before She Ignites får bli mitt svar. 


9. Which book made you cry the most?
Jag är en väldigt konstig person som inte gråter av böcker av någon anledning men det finns några få som har fått mig att bli väldigt känslosam och även tårögd och det är bland annat Och varje morgon blir vägen hem längre och längre och Empire of Storms (två väldigt olika böcker, hehe). 

10. Which book cover do you hate the most? 
Obsidan behöver väl ingen förklaring? 


Jag taggar: 

Och såklart om någon annan vill göra taggen så gör det :) 

4 kommentarer:

  1. Nu blev jag väldigt nyfiken på vad du hört om Given to the Sea som får dig att vilja slänga den i havet? :D Tack för taggen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod, gör den om du får tid och vill :) Jag har fått höra några meningar från boken som gjorde mig ganska äcklad, kolla på Elins video där hon pratar om den om du vill veta mer :) https://www.youtube.com/watch?v=gxkXtfSzErk&index=3&list=PLyK4JJL9KzAWkSR9cErHP_uyemGRSeovt

      Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...