tisdag 8 oktober 2019

Norrsken - Malin Falch

Titel: Norrsken
Författare:
Malin Falch
Språk:
Svenska
Serie:
Norrsken #1
Antal sidor:
168
Utgiven:
September 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
Följ med på en resa till det äventyrliga Norge. Sonja får en natt besök av en främmande pojke, som konstigt nog ändå verkar bekant. Han är från den andra världen och han tar henne med dit. De reser med norrskenet och kommer till ett Norge som inte är likt något vi är vana vid att se, men som likväl finns i alla oss som låter fantasin löpa fritt.


Kommentarer:
Norrsken köpte jag på bokmässan i år och om jag ska vara ärlig var det faktiskt mest för att jag fastnade för omslaget. Jag är som ni vet, svag för fina omslag och illustrationer.
Norrsken är en grafisk novell/seriealbum (jag vet aldrig skillnad på dessa) och det är inte heller ofta som jag läser böcker av norska författare så det var lite extra roligt.
Handlingen var både intressant och spännande och tillsammans med de fantastiska illustrationerna gjorde det läsupplevelsen ännu bättre. Karaktärerna tyckte jag också om och jag ser fram emot att lära känna dem bättre på nästa äventyr.

Norrsken bjöd på en fängslande och magisk läsning och jag ser fram emot att forsätta med serien! Jag hoppas de översätts snart.

Betyg 7/10
 

2 kommentarer:

 1. Omslaget får mig att tänka på Frozen :)

  Min blogg har något strul i ditt RSS-flöde, om du orkar kan du lägga till den igen med adressen https://snowglitterbooks.com/index.php/feed/ så borde den visa rätt :) Bara jag kommer på hur jag gör i Wordpress ska jag också ha en lista med bloggarna jag läser :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tänkte också på Frozen :) Vad bra att du sa till, har ändrat så nu borde länken fungera :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...