måndag 19 december 2022

En mardröm i källaren - Tobias Söderlund

Titel: En mardröm i källaren 
Författare:
Tobias Söderlund
Språk:
Svenska
Serie:
Spökhunden Buster #4
Antal sidor:
106
Utgiven:
Oktober 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
Ellens klass måste byta klassrum eftersom det gamla ska renoveras. När den nya terminen börjar ska de ha sina lektioner i spökhuset, ett hus som stått öde i många år efter en olycka. Det sägs att en lärare spökar där, och märkliga ljud hörs från källaren. Ellen, hennes bästa vän Lorraine och Buster, som är expert på att nosa upp spöken, måste ta reda på hur det ligger till.

Kommentarer:
En mardröm i källaren är del 4 i serien Spökhunden Buster som är skrivna för barn mellan 6-9 år, och detta var nog min favorit i serien, den var så otroligt bra! Tobias Söderlund är en mästare på att skriva spännande och läskiga spökhistorier för barn (och vuxna också så klart) och jag kände när jag hade läst klart att jag bara ville ha mer.

Förutom spöken och läskigheter så bjuder En mardröm i källaren på vänskap och en riktigt fin syskonrelation och boken handlar även om när ett syskon är sjuk i cancer.
Illustrationerna är också så fina och tillför så mycket till läsupplevelsen.

En mardröm i källaren bjöd på en välskriven och spännande berättelse och jag kan varmt rekommendera denna serie till både barn och vuxna!

Betyg 8/10


Tack till Tobias Söderlund & Rabén&Sjögren för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...