tisdag 20 december 2022

Två hjärtans karameller - Sofia Fritzson

Titel: Två hjärtans karameller
Författare:
Sofia Fritzson
Språk:
Svenska
Serie:
Systrarna Ljung #1
Antal sidor:
236
Utgiven:
Oktober 2019
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
När Ellinors far dör upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger.


Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar. Han står inför årets mest hektiska period, med långa arbetsdagar och slitsamma julmarknader och har inga planer på förändring. När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara Mickes företag som står på spel utan även hans hjärta.

Kommentarer:
Två hjärtans karameller är första delen om systrarna Ljung och detta var en omläsning för mig men denna gång valde jag att lyssna på den som ljudbok och den var åter igen, riktigt bra! Uppläsaren gjorde ett jättebra jobb och boken var charmig, mysig och såklart romantisk. Julkänslan var också på topp! Miljön var fin och full av vinterkyla och karaktärerna var lätta att tycka om. Boken gjorde mig också så sugen fudge. Rekommenderas varmt!

Betyg 8/10
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...