torsdag 22 december 2022

Sju sorters kyssar - Alice Ekström

Titel: Sju sorters kyssar
Författare:
Alice Ekström
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
283
Utgiven:
November 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris


Beskrivning från Goodreads:
Julen närmar sig och för det nyöppnade slottscaféet i Helsingborg är det bråda tider. Som konditor i toppklass har Lisa fullständig kontroll över allt från kaneltårtor till tomtecupcakes. När hennes bästa vän tillika chef anställer den talangfulla konditorn Max får hennes annars så stabila ego sig en törn. Det är hennes kök och hon tänker inte låta någon ta det ifrån henne.

Men när man tvingas jobba tillsammans i samma lilla kök kan alla sorters gnistor uppstå. Och ju mer Lisa och Max lär känna varandra desto svårare blir det för dem att förneka allt de har gemensamt…

Kommentarer:
Jag har lyssnat klart på Sju sorters kyssar för andra gången men förra gången glömde jag tydligen att skriva en recension.

Vilken mysig, charmig och härlig julroman detta var! Den gav mig mycket julkänsla och flera gånger blev jag sugen på fika. Jag gillade också humorn som fanns med, flera gånger fnissade jag åt karaktärerna och deras dialoger.
Sju sorters kyssar var en riktigt romantisk och rolig feelgood roman som varmt kan rekommendera!

Betyg 7,5/10
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...