onsdag 21 december 2022

Julmiraklet - Caroline Twamley

Titel: Julmiraklet
Författare:
Caroline Twamley
Språk:
Svenska
Serie:
Julpärlor #1
Antal sidor:
246
Utgiven:
Oktober 2021
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Sommaren 1961 har Petter och Inger en svallande tonårsromans. De lovar varandra evig kärlek, trots att de kommer från helt skilda världar.


Sextio år senare flyr Daniel storstaden med brustet hjärta. I det slitna gamla torpet, som i annonsen beskrevs som en ”vitmålad dröm”, finner han inte bara mystiska gamla brev som ger honom bränsle till sin historiska roman. Han finner också Sara som bor i huset intill.


Sara bor ensam med sin livliga labrador. Efter att hennes mamma gått bort och relationen till systern blivit allt mer främmande har hon bara sin pappa kvar. Den stundande julen känns allt annat än lustfylld, tills hennes nyvunne granne kommer med ett förslag.

Kommentarer:
Julmiraklet är första delen i serien Julpärlor och jag tyckte verkligen om den här boken! Den var mysig, charmig och full av julkänsla och miljön var så fin då det var lantligt och mysigt. Boken fångade mig från första stund och jag ville bara få fortsätta läsa om Sara och Daniel. Handlingen var lite förutsägbar men det gjorde inte så mycket, och jag tyckte om att man fick läsa om både nutid och dåtid. Dessutom är det en gullig hund med i berättelsen, vilket alltid är plus!

Julmiraklet var en riktigt mysig julbok och jag vill verkligen läsa mera av författaren!

Betyg 7/10
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...