torsdag 22 december 2022

Siden, pärlor och vit marsipan - Sofia Fritzson

Titel: Siden, pärlor och vit marsipan 
Författare:
Sofia Fritzson
Språk:
Svenska
Serie:
Systrarna Ljung #3
Antal sidor:
Utgiven:
Oktober 2021
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Allis storasyster Ellinor ska gifta sig och impulsiv som Allis är erbjuder hon sig att hjälpa till med bröllopsförberedelserna. Men redan vid den första punkten på listan stöter hon på problem och bestämmer sig för att ta hjälp av sin bästa vän och granne, Jakob. 


Jakob har varit hemligt förälskad i Allis ända sedan hon flyttade in i huset bredvid för två år sedan. De blev snabbt bästa vänner och för att inte riskera deras vänskap har han aldrig berättat hur han egentligen känner. Men när Allis ber om hjälp blir det allt svårare att behålla känslorna för sig själv. Vad skulle hända om han erkänner att han har känslor för henne?

Kommentarer:
Siden, pärlor och vit marsipan är den tredje fristående boken om systarna Ljung och jag har tyckt om båda de andra böckerna i serien så jag såg fram emot att läsa denna.

Detta var dock inte min favorit av böckerna, utan den jag tyckte minst om och det beror på att jag hade ganska svårt för huvudkaraktären Allis. Hon gick mig på nerverna då hon inte kunde ta tag i grejer i tid utan bara sköt upp allt till sista tid. Jag tyckte lite bättre om Allis till slut och kemin mellan Allis och Jakob fanns absolut. I det stora hela var det en mysig julbok men jag tyckt bättre om det andra två böckerna. Jag kommer absolut läsa om dem nästa jul för julkänsla fick jag!

Betyg 5/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...