torsdag 19 oktober 2023

Bestseller - Pascal Engman

Titel: Bestseller 
Författare:
Pascal Engman
Språk:
Svenska
Serie:
Vanessa Frank #6
Antal sidor:
543
Utgiven:
Oktober 2023
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Hur långt är en författare beredd att gå för att skriva en bästsäljare? Pascal Engman gräver där han står i sin vassaste thriller hittills.


Thrillerförfattaren Raymond Salinas hittas mördad en morgon utanför sitt hem. Han var på väg till bokmässan i Göteborg. Vanessa Frank inser tidigt att den avlidne hade djupgående kontakter inom flera kriminella nätverk, både i Sverige och utlandet. De utgjorde källor i hans researcharbete och poliserna förstår att flera kan ha haft intresse i att se författaren död.


Men Vanessa anar att mordmotivet döljer sig i Salinas kommande bokprojekt, där något ännu större ska avslöjas. För att hitta svaren måste hon följa i de fotspår som ledde författaren rakt in i döden. Hur långt är en författare beredd att gå för att skapa en bästsäljare?

Kommentarer:
Bestseller är den sjätte boken om Vanessa Frank och Pascal Engman har gjort det igen, wow vilken bra bok detta var! Jag har verkligen tyckt om alla böckerna av författaren men detta blev nog min favorit, jag älskade den! Vilken härlig bladvändare Bestseller var! 

Handlingen tog tag direkt och sedan var det ett högt tempo genom hela boken och jag kunde inte sluta läsa förens sista sidan var läst. Även fast boken är över 500 sidor hade jag gärna velat att den skulle vara längre för jag ville inte att den skulle ta slut. 
Precis som i författarens alla böcker så är det ett aktuellt ämne man får läsa om, och det märktes att Engman gjort sin research vilket gör att man alltid lär sig något nytt av hans böcker.
Karaktärerna kändes äkta och det var så roligt att få läsa mer om Vanessa Frank.

Bestseller var helt otroligt bra, och den kommer definitivt komma med på listan av årets bästa böcker. Rekommenderas varmt!

Betyg 9/10


Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...