tisdag 10 oktober 2023

Den perfekta pojkvännen - Alexis Hall

Titel: Den perfekta pojkvännen 
Författare:
Alexis Hall
Språk:
Svenska
Serie:
London kallar #1
Antal sidor:
400
Utgiven:
Januari 2023
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Luc O'Donnell är ett ökänt kändisbarn. Hans rockstjärneföräldrar skildes när han var liten och när Lucs pappa nu gör comeback, efter att ha tillbringat de senaste tjugo åren in och ut på rehab, hamnar Luc återigen i rampljuset. När en paparazzi fångar honom på bild vid helt fel tillfälle hotas både hans karriär och privatliv. För att rädda sin image måste Luc träffa en trevlig, normal kille och inleda ett trevligt, normalt förhållande.


Advokaten Oliver Blackwood är inte bara vegetarian, han är dessutom helt skandalfri. Han är kort sagt den perfekta pojkvännen. Förutom att de absolut inte har någonting gemensamt. De kommer överens om att vara ett par på låtsas tills allting har lugnat sig. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att låtsasdejta. Och efter flera dejter är det lättare sagt än gjort att inte falla för varandra. Och lättare sagt än gjort att lyckas släppa taget ...

Kommentarer:
Den perfekta pojkvännen har jag velat läsa sedan den kom ut på engelska men nu finns den även på svenska.
Detta var en underhållande läsning där jag fick fnissa ett flertal gånger, vilket alltid är trevligt. Boken innehåller också fake-dating vilket är en trope jag tycker om. Luc och Oliver passade så bra ihop, de hade kemi och deras dialoger var som sagt, väldigt underhållande.

Jag tyckte om Den perfekta pojkvännen, men tyvärr älskade jag den inte, vilket jag trodde att jag skulle göra, det var något som saknades. Det fortfarande en bra romance som jag kan rekommendera och  jag ser fram emot att läsa mer av författaren i framtiden!

Betyg 6,5/10


Tack till Lovereads för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...