torsdag 29 juni 2017

Alice i zombielandet - Gena Showalter

Titel: Alice i zombielandet 
Författare:
Gena Showalter
Språk:
Svenska
Serie:
White Rabbit Chronicles #1
Antal sidor:
427
Utgiven:
Juni 2013


Beskrivning från Goodreads:
Hon kommer inte att ge sig förrän varenda zombie ligger i sin grav. För alltid.
Om någon hade berättat för Alice Bell att hennes liv skulle vändas upp och ner från ett ögonblick till ett annat, skulle hon ha brustit ut i skratt. Från lyckligt till tragiskt, från oskuldsfullt till förstört. Nej, aldrig. Men det var det som hände. Ett hjärtslag. En blinkning, ett andetag, en sekund - och allt hon kände till och älskade var borta.

Hennes pappa hade haft rätt. Monstren fanns på riktigt.
För att hämnas sin familj måste Alice lära sig att slåss mot de odöda. Och för att överleva måste hon sätta sin tillit till den farligaste av alla farliga killar, Cole Holland. Men Cole har sina egna hemligheter, och om Alice inte är försiktig kan de visa sig vara farligare än zombierna.

Kommentarer:
 
Alice i zombielandet är en bok som jag inte riktigt vet vad jag tyckte om egentligen. Även fast jag visste att det inte var någon riktigt retelling avAlice i underlandet innan jag började läsa den så hade jag ändå hoppats på att det skulle ha varit lite mera likt åt det hållet.
Handlingen var inget som jag drogs in i men samtidigt ville jag ändå fortsätta att läsa för jag ville ändå veta vad som skulle hända.
Karaktärerna var det inget fel på men det var inga karaktärer som jag fastnade för och som jag kommer ihåg så bra. Det var helt enkelt en okej bok, varken bra eller dålig men den var ändå lite underhållande emellanåt så därför blir betyget ett svagt gillar.
Jag är tveksam till om jag kommer att fortsätta med serien eller inte i nuläget, kanske någon gång framöver.


Betyg 5/10

2 kommentarer:

  1. Håller verkligen med dig angående denna bok, man vet inte riktigt vad man ska tycka, eller läsa fortsättningen eller inte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där ser man, kul att jag inte är själv med den åsikten :) Om du väljer att fortsätta med serien får du gärna berätta vad du tycker om den :)

      Radera

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...