tisdag 11 februari 2020

Gräddhyllan -Elin Eldestrand

Titel: Gräddhyllan 
Författare:
Elin Eldestrand
Språk:
Svenska
Serie:
En framtida hemmafrus bekännelse
Antal sidor:
233
Utgiven:
Januari 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Charlie är nyförlovad med Erik och den glänsande ringen på hennes finger får hela Luddinge att kyssa marken hon går på. Som om det inte är nog har hon fått korn på ett tjusigt jobb, men den nye överdirektören erbjuder henne ett jobb som innebär att lyfta på kjolen när helst hans lustar faller på. Men en pilsk överdirektör är långt ifrån Charlies enda problem - Eriks mor är fast besluten att göra sin son arvlös om han gifter sig med Charlie. Charlie upptäcker den hårda vägen att en död greve drar till sig onödigt mycket uppmärksamhet och till råga på allt hittas en begravd kropp i Tok-Gullans trädgård. Hemligheten bakom den döda kroppen får Charlie att undra om hennes mamma är i fara.

Kommentarer:
Gräddhyllan är den tredje och sista boken i serien En framtida hemmafrus bekännelse och jag tror att detta var min favorit i serien.
Det var roligt att få läsa om Charlie igen och få följa med henne i allt som hände och hennes problemlösande.
Handlingen var precis som de tidigare böckerna full av humor, hemligheter, mystik och underhållning och det var en sådan bra blandning.

Det var korta kapitel vilket gjorde att boken var riktigt snabbläst, dessutom ville jag hela tiden veta vad som skulle hända.
Miljö och personbeskrivningarna var riktigt bra, vilket gjorde att det var lätt att föreställa sig allt som hände.

Gräddhyllan var en bra avslutning på en underhållande trilogi med karaktärer som inte kommer lämna en i första taget!

Betyg 6/10

Tusen tack till Hoi förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...