torsdag 25 april 2024

Nyårsfesten - Lucy Foley

Titel: Nyårsfesten
Författare:
Lucy Foley
Språk:
Svensk
Serie: -
Antal sidor:
340
Utgiven:
December 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris




Beskrivning från Goodreads:
Alla är inbjudna. Alla är misstänkta.


Det är slutet av december och det nya året ska snart ringas in. I en lyxig jaktstuga i de skotska högländerna samlas nio vänner som känt varandra sedan universitetstiden. De ska dricka champagne, äta god mat och njuta av varandras sällskap. Det ska bli det bästa nyåret någonsin.


Men just som ett snöoväder rasar in över Skottland hittas en i sällskapet mördad. Och samtidigt ryktas det att en seriemördare går lös i vildmarken. Har han slagit till igen? Eller finns den skyldiga inom stugans trygga väggar?

Kommentarer:
Nyårsfesten blev den första boken av Foley som jag läste och jag gillade den! Jag läste den i december och den var nog den perfekta tiden att läsa den då den utspelar sig under nyår. Jag älskade den mytiska miljön, mysteriet och karaktärerna var alla intressanta. Det saknades dock något för att jag skulle tycka att den var jättebra, men jag kommer absolut vilja läsa mera av författaren!

Betyg 6,5/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I natt är jag din - Lena Lindehag

Titel: I natt är jag din  Författare: Lena Lindehag Språk: Svenska Serie: Sara Benedikt #1 Antal sidor: 382 Utgiven: April 2023 Finns...