måndag 2 september 2019

Den modige Kaninriddaren - Oskar Källner

Titel: Den modige Kaninriddaren
Författare:
Oskar Källner
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
32
Utgiven:
September 2019
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Bokus:
Ryktet går att vargen har siktats i Tisteldalen. Både djur och nissar är rädda. Tänk om den kommer till nissarnas by? Något måste göras! 


Torgeir och hans trogna springare Smulan ger sig ut för att möta vargen. Han får en rustning av hasselnötsskal och ett svärd av stål. Samtidigt lär vargen vara stor och vild och ha en glupande aptit. Hur ska han kunna besegra den?

Kommentarer:
Den modige Kaninriddaren är en barnbok som riktar sig till barn mellan 3-6 år men man kan absolut läsa den även om man är 9,13, eller över 20 som jag.
Jag är svag för barnböcker med vackra illustrationer och det hade den här boken verkligen. Illustrationerna var helt magiska och så otroligt fina!
Handlingen var också riktigt bra, och boken hade en väldigt fint budskap vilket alltid är viktigt när det kommer till barnböcker.

Den modige Kaninriddaren bjöd på en charmig och mysig läsning och jag kan varmt rekommendera den till dig som har barn eller till dig som vill ha en mysig sagostund för dig själv!

Betyg 8/10
 

Tusen tack till Fafner förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mohrelda 1 - Lovisa Wistrand

Titel: Mohrelda 1 Författare: Lovisa Wistrand Språk: Svenska Serie: Alvblodstrilogin #4 Antal sidor: 240 Utgiven: September 2023 Finns...