lördag 21 september 2019

OBS: Synd - Lovisa Wistrand

Titel: OBS:Synd 
Författare:
Lovisa Wistrand
Språk:
Svenska
Serie:
Messenger #2
Antal sidor:
296
Utgiven:
September 2019
Finns hos: Bokus/AdlibrisBeskrivning från Bokus:
Bröllopet närmar sig för Isabel och förberedelserna rullar på. Det ska tas beslut om servetter och valsen ska finputsas på danskurs. Men i tankarna är Isabel hos Per som hon träffade genom en skrivkurs. Efter hans försök till en flirt tog Isabel avstånd från honom. Nu börjar de hitta tillbaka till sin avslappnade jargong i chatten igen. 

När samtalen tar fart dröjer det inte länge innan de har hittat ett gemensamt projekt: att avslöja den kände författaren Edward Örn som håller i skrivkursen. Han leder en förening för sina mest talangfulla elever, där de får chansen att ta en alternativ väg till framgång ... En väg där man måste "bjuda till".


Kommentarer:
OBS: Synd är andra boken i messenger duologin och den var ett riktigt bra fortsättning på OBS Flirt!
Om du gillar fantasy och andra så kallade ”nördigheter” men vill läsa en mysig contemporary så är den här duologin precis det du letat efter!
Jag älskar att Isabel skriver fantasy böcker och gillar allt som har med det att göra! I denna bok spelade hon också pokémon go och det har jag också gjort ett bra tag, så det var så roligt att läsa om.
Jag hade lite svårt för romansen i författarens Drakviskaren och Demonviskaren men i den här duologin så är romansen så charmig och bra!

Jag gillar Isabel som huvudkaraktär men jag hade lite svårt för vissa av hennes val ibland, så ibland gjorde hon mig fursterad.
Per tyckte jag så mycket om, han var bara så fin. När det gäller Edward så kan jag väl nämna att jag inte gillade honom, men det tror jag inte någon gör faktiskt.

Både böckerna har jag nästan flugit igenom och det beror nog mycket på att språket är så lättsamt och fint och alla chatt konversationer är så underhållande och gjorde läsningen ännu bättre.

OBS: Synd var jättebra och bjöd på en riktigt underhållande och charmig läsning! Rekommenderas varmt!


Betyg 8/10


Tusen tack till Hoi förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...